גלידת פסיפלורה ללא חלב או סוכר

כמה פשוט ככה טעים, סליחה מראש על הצילומים הלא מאוד מושקעים, צולם תוך כדי הכנה ואכילת פסיפלורה 🙂

מוציאים את תוכן הפסיפלורה עם כפית לקערה קטנה.

מוסיפים מקלות גלידה (קונים בשקלים בודדים בכל חנות יצירה או ציוד לבית ספר)

מכניסים למקפיא לכמה שעות או ימים

מוציאים ונהנים 🙂

חמצמץ טעים ומוצלח. ממליצה לא להוסיף סוכר. אם אתם אוהבים פסיפלורה את תאהבו את הארטיקים המרעננים האלו.

 

קיץ נעים לכולם 🙂

יעל מיכאלי

אהבתם? תשתפו הלאה :)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *