פוסט בסימן בנטו (ניגירי) + מתכון אחד מוצלח במיוחד

על ארוחות הבוקר של אורן לגן אני אכתוב פשוט נפרד, אבל בינתיים:

אחת הקניות המוצלחות שלי השנה בהקשר הזה.

חמוד, פשוט ובאמת שימושי.

מאוד מאוד פשוט לשימוש, יש על הקופסה הדרכה מצויירת בשלושה שלבים (מספיק פשוט כדי שאורן יוכל להכין)

אני מוסיפה את רצועת האצה כדי שיהיה יותר נוח להחזיק.

טיעם לנשנוש, טעים לתת לילד לגן, ופשוט טעים.

ומתכונים:

א. תקנו אורז לסושי, אפשר להכין אורז רגיל אבל אורז לסושי באמת יותר דביק ומאוד טעים.

ב. לכוס אורז מוכנה אנחנו מוסיפים כף חומץ אורז וכף מירין

ג. מילוי : אני שמה לתוך כל צורה מפלסטיק רצועת אצה, אורז, מילוי ואז עוד אורז.

מילויי שטעמנו ועובד נהדר:

סלמון ואבוקדו

סלמון וגזר

סלמון וגבינת שמנת

(כן, סלמון עובד פחות או יותר בכל מצב)

שפרוטים מעושנים

כל נימה דברים עם גבינה צהובה (ואז לשים את הכדור אורז למיקרו לחצי דקה)

אבל הכי מוצלח (התגלה כשנגמר לנו הסלמון אבל עדיין נשאר חצי סיר אורז)

קוצצים אגוזים דק דק (לקחתי מתערובת הפיצוחים שהייתה בבית)

מתבלים במעט אבקת צ'ילי (או אבקת פלפל שטו)

שמים כמילוי כפית אגוזים עם כפית גבינת שמנת (אפשר גם סימפוניה)

טובלים בסויה ונהנים.

בתאבון!

 

נ.ב

דיווחים מהשטח. יום שני עם אנטיביוטיקה. בבוקר הרגשתי מצויין, עכשיו מרגישה שוב על הפנים. הצילו…

אהבתם? תשתפו הלאה :)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *