פיצה חצילים, ללא בצק, או פיצה

מתכון קליל שאת מידת הקלוריות קובעים במקום, לפי רגשות האשמה

לוקחים חצילים:

במקרה שלנו זה חצילונים. כנראה לא דישנו מספיק כי החציל הכי גדול שלנו היה בגודל 15 ס"מ בערך 🙂

פורסים אותם לפרוסות בעובי של ס"מ.

מורחים בשמן זית.

מפזרים מלמעלה תבלינים (אנחנו השתמשנו במלח, תימין ואורגנו)

מחממים תנור ל 200 מעלות.

מכניסים לתנור 10 דקות.

מוציאים, הופכים, אם רוצים מורחים עוד שמן זית, מפזרים עוד תבלינים.

מניחים חתיכת גבינה צהובה/קממבר/ברי מעל כל פרוסת חציל (או לא מניחים).

מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.

יוצא פריך וטעים 🙂

אוכלים ונהנים.

הנה הניסיון הראשון שלנו:

יצא שומני להפליא, אבל טעים. בפעמים הבאות השתמשנו בפחות שמן זית ובפחות גבינה צהובה.

מאוד טעים עם כל סוגי הגבינה הלבנה. פשוט לטבול ולאכול  🙂

אהבתם? תשתפו הלאה :)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *